OK-Fonden hovedkontor

OK-Fonden hovedkontor

OK-Fonden hovedkontor

OK-Fonden headquarters

Fakta

Type: Indretning
År: 2018
Økonomi: 1,5 mio. kr.
Størrelse 1000 m2
Sted: Østerbro
Bygherrer: OK-Fonden
Andre rådgivere: Albjerg & Buchardt, Arkitektfirmaet MW A/S, Tyréns 

 

Maren Brostrøm Buchwaldt

Architect MAA

Partner

Maren@SpaceInnovators.dk
+45 22 43 41 42

En af mine første opgaver, hos Arkitektfirmaet MW var at ombygge og møblere OK-Fondens hovedkontor i en smuk, gammel villa på Frederiksberg i 2004.  

Derfor virkede det som en utrolig fin afslutning, da en af mine sidste opgaver på MW var at formidle OK-Fondens brand og grundværdier gennem en opgradering og supplering af deres eksisterende møbler, da de flyttede til deres nye hovedkontor på til Lersø Parkallé i 2018. 

Jeg har siden haft et godt og meget tæt samarbejde med OK-Fonden, så det føltes utroligt rigtigt, nemt og naturligt at skabe et univers, der kunne formidle OK-Fondens kerneværdier og historie.  

Designstrategien for indretningsprojektet er udviklet gennem et dybdegående arbejde med farver, materialer og stemninger i tæt samarbejde med OK-Fonden, hvor ”vi går i flok, ikke i takt”. Alle nye møbler, lysarmaturer, farver og materialer er nøje udvalgt til at understøtte den eksisterende designlinje og opdatere den med et moderne twist.  

Medarbejderne var vandt til at sidde i små kontorer, og mange var derfor bekymrede for at skulle flytte i storrumskontor. Jeg har derfor haft et stort fokus på arbejdsmiljøet, og har skabt et kontor, hvor akustik og hjemlighed er i højsædet. Jeg har designet flere indbyggede møbler og rumdelere for at komme i mål med denne vision. Jeg har arbejdet med teksturer og farver, tunge gardiner og rumdelere for at nå dette mål. Feedback fra medarbejdere, ledere og gæster i huset har været overvældende positiv, både hvad angår atmosfære, akustik og funktionalitet.