Privat hjem i Hornbæk

Privat hjem i Hornbæk

Privat hjem i Hornbæk

Privat hjem i Hornbæk

Privat hjem i Hornbæk

Privat hjem i Hornbæk

Privat hjem i Hornbæk

Dette projekt er på mange måder specielt, nok mest fremtrædende ved, at hele huset er bygget op omkring to eksisterende pavilloner. De 14m lange genbrugspavilloner er trukket fra hinanden for at skabe et dobbelthøjt rum i midten af huset. Herover er konstrueret en høj tagryg, så det færdige hus fremstår helstøbt med en traditionel fremtoning udvendigt. Indvendigt åbner sig et overraskende og moderne indre, bestående af varierede rumligheder, med et fint samspil mellem åbne og lukkede voluminer.  

Det store, centrale rum indeholder stue og køkken, og er meget fleksibelt. Rummets form og forskellige rumhøjder giver mange forskellige steder til ophold. Der er samtidig god plads til at samle mage gæster uden at rummet føles trangt.  

Vi har arbejdet med akustikregulerende materialer, opsat som dekoration i det dobbelthøje rum. Dette giver en rigtig god akustik, selv med mange mennesker i rummet og der kan foregå flere forskellige aktiviteter på balkonen og i stuen på samme tid, uden at man forstyrrer hinanden.  

Projektet er udviklet i tæt samarbejde med bygherre, som selv har bygget, og her har været fokus på lys og akustik, samt farver, finurligheder og utraditionelle løsninger.

Maren Brostrøm Buchwaldt

Architect MAA

Partner

Maren@SpaceInnovators.dk
+45 22 43 41 42