Forskønnelse af opgange i Himmelev

Forskønnelse af opgange i Himmelev

Forskønnelse af opgange i Himmelev

Forskønnelse af opgange i Himmelev

Forskønnelse af opgange i Himmelev

Forskønnelse af opgange i Himmelev 

 Fakta

År: 2023
Størrelse: 200 m2
Type: Udsmykning
Sted: Himmelev
Byggeherrer: Privat

 

Og tusind tak for din store hjælp gennem hele processen. Jeg synes, vi har fået en dejlig trappegang!
Tak også for den samlede opstilling, der viser, at du/vi holdt budgettet flot, hvilket er mere end man normalt kan sige ved månedlange entrepriser!
det kan vi godt være lidt stolte over.

Jørgen

Maren Brostrøm Buchwaldt

Architect MAA

Partner

Maren@SpaceInnovators.dk
+45 22 43 41 42

Projektet er lavet som et studie i, hvor lidt der skal til for at gøre byggeprojekter mere hjemlige og indbydende. De eksisterende opgange var pæne, men hvide og lidt upersonlige.  

Vi fik frie hænder til at foreslå tiltag, der med få midler kunne skabe indbydende og hjemlige omgivelser for de ældre beboere. Samtidig var der et stærkt ønske om at beklæde betontrapperne med en tæppeløber. Da trapperne ikke var projekteret med reces til en tæppeløber, var det af hensyn til tilgængeligheden ikke muligt at lave en traditionel løber. I stedet faldt valget på en slidstærk, vaskbar og skridsikker vævet vinyl, som opfylder alle de krav, der var til både udseende, skridsikkrehed og daglig rengøring.  

Foruden ny farvesætning og ny belægning på trapperne i to boligopgange, har vi i samarbejde med en dygtig kunstner fået skabt to kunstværker til projektet. Dagmar Petersens sanselige silketryk er blevet digitaliseret og overført til store løbere i brandhæmmende materiale, som opfylder kravene til brand, vedligehold og hygiejne.  

Som en særlig bonus er motivet med den vertikale fisk doneret til det nærliggende plejehjem, som har fået deres helt egen fisk med ny farvesætning, som passer perfekt til deres pink elevator.